Werkwijze

Wij staan garant voor het leveren van een professionele werkwijze en het leveren van een kunstwerk, waarbij gewerkt wordt met 100% hygiëne. Een unieke tattoo; dat wil zeggen dat wij nooit dezelfde tatoeage 2 keer plaatsen, u heeft dan ook echt iets aparts!

Al uw wensen zijn bespreekbaar; u kunt uw eigen ontwerp of ideeën aanleveren, maar wij kunnen ook uw oude tatoeages nieuw leven inblazen door middel van een cover-up, of opnieuw in kleuren.Wij werken volgens de voorgeschreven richtlijnen van het GGD.

Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling.

Bij te laat of niet afbellen, vervalt het recht op restitutie.

Voor vragen kijkt u dan even op de pagina : contact

Vraag gerust naar het bewijs van goed keuring door de GGD.   Veilig Tatoeëren.

Ben je van plan een tatoeage te laten plaatsen?

De GGD vindt het van belang om je van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico`s. Het aanbrengen van een tatoeage is een huiddoorborende handeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat je besmet wordt met bloedoeverdragende ziekten,zoals Hepatitis B en C . Daarnaast kunnen door slechte verzorging en onhygiënische behandeling (zowel door jezelf als door de behandelaar ) wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn en je tatoeage er niet mooier op maken. 

Er mag met toestemming van de wettelijke vertegenwoordiger vanaf 12 jaar n tattoo gezet worden

Voordat je een tatoeage laat aanbrengen word je gevraagd een toestemmingsformulier ( een verklaring ) in te vullen.

In dit formulier staan o.a. een aantal vragen over je gezondheid.

Ben je onder de 16 jaar dan moet je wettelijke vertegenwoordiger het formulier tekenen en zich legitimeren, door middel van een geldig paspoort of een identiteitskaart. ( geen rijbewijs ) Het formulier blijft altijd in het bezit van de tatoeëerder en wordt vertrouwelijk behandeld.

Je gezondheid:

Als je lijdt aan een van de onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD je af om een tatoeage te laten aanbrengen.

Diabetes

Hemofilie

Chronische huidziekte

Contactallergie

Immuunstoornis

Hart en vaat afwijkingen

Bij het gebruik van antistolling’s middelen ( bloedverdunnende middelen )

Op plaatsen waar je plastische chirurgie of radio therapie hebt ondergaan

Op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op je lichaam voordoen.

Tijdens het aanbrengen van de tatoeage mag je niet onder invloed van alcohol of drugs zijn.

Ook indien je zwanger bent, wordt het aanbrengen van een tatoeage afgeraden.

Zorg dat je goed uitgerust bent, goed hebt gegeten, en breng de tatoeëerder op de hoogte van zaken waarvan je denkt dat deze belangrijk zijn.  ( bijvoorbeeld medicijn gebruik, allergieën, overgevoeligheidsreacties, onder behandeling zijn van een dermatoloog e.d. )

Richtlijnen:

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het zetten van tatoeages. Het landelijk centrum hygiëne en veiligheid heeft hygiëne richtlijnen opgesteld en de tatoeëerders zijn verplicht deze richtlijnen na te leven.

De GGD en voedsel en waren autoriteit controleren 1 keer per 2 jaar of de tatoeage studio`s zich houden aan de richtlijnen.

Aangezien de shop zich op de bovenverdieping bevind is het betreden van alle verdiepingen geheel voor eigen risico.

De directie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele verwondingen, zoals het van de trap afvallen en/of gewond raken.

Kosten:

Wat zijn de kosten voor een tattoo ( je kunt niet pinnen bij ons)

De kosten van een tattoo zijn heel verschillend en vangen in de meeste gevallen aan met € 65,-. Je hebt dan een kleine tattoo. Dit komt doordat ik altijd nieuwe materialen nodig heb om aan de slag te kunnen gaan met jouw tattoo. Er zijn verschillende factoren die de prijs van de tattoo bepalen, zo kun je dus nooit telefonisch een prijs opvragen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met mij via telefoon, zo kan ik tijd vrij houden om over de tattoo te praten.

De prijs hangt af van hoe groot een tattoo wordt,  of je zelf een ontwerp hebt of wilt laten ontwerpen.

Verzorging na het plaatsen van je tattoo

Een pas aangebrachte tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond. De wond die door het tatoeëren is ontstaan heeft tijd en zorg nodig om te genezen. Met een goede verzorging begint de wond na CA. 1 week te genezen .Gemiddeld duurt de genezing 4 weken voordat er opnieuw over gestoken kan worden Je krijgt van de tatoeëerder mondelinge en schriftelijke instructie mee, hoe je de tatoeage moet verzorgen. In de instructie moet o.a. staan dat je bij klachten ( hevige roodheid, zwellen, pussen, wondvocht ) contact moet opnemen met je huisarts. Gedurende de genezingstijd raden we je aan om niet te zwemmen, niet in bad te gaan ( douchen mag wel ) niet te zonnebaden, ( ook niet onder de zonnebank ) en geen gebruik te maken van de sauna en/of bubbelbad. Gebruik ook na de genezingstijd op je tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

Maak met 4 weken n telefonische afspraak  voor na controle, zodat ik kan bepalen of er nog na gestoken moet worden, als u  na 4 weken belt vervalt de na steek garantie d.w.z. als er nog n behandeling moet volgen dat er dan kosten aan zijn verbonden.